Hvem er vi ?


Vi er et lille nyopstartet firma beliggende på Nordfyn som har specialiseret sig i at lave skønne 100 % naturlige produkter uden kemikaler, parabener, parfume eller andre tilsætningsstoffer.


Vi har specialiseret os i at tage en udfordring op eller et ønske fra vores kunder så de får det helt rigtige produkt som er tilpasset lige netop dem.

Vi har blandt andet lavet en creme der henvender sig til vores kunder der har udfordringer med eksem,dermatitis eller psoriasis, denne creme er den bedst sælgende creme til dato da den holder hvad den lover .

Vores mål med cremen var i starten at den forhåbentlig kunne lindre noget af det ubehag der følger med disse hudlidelser men den har vist sig at være utrolig effektiv da den blandt andet har fået sat nogle af disse hudlidelser i bero.

Vi har også tænkt på kæledyrene i form af en skøn potevoks og en potesalve beregnet til allergi hund eller katte.

Salven går ind og fjerner blandt andet gærsvamp i poterne som nogle allergier forsager. Ikke nok med at den heler så er den god at bruge som en forebyggende salve .

Vi har selvfølge også mange andre skønne og lækre produkter i vores sortement og der bliver hele opdateret med nye produkter.

Vi ligger ikke inde med et stort lager af de forskellige produkter da vi gerne vil have dem så friske som muligt når de sendes ud til jer skønne kunder.

Som noget nyt er vi i firmaet også igang med lysstøberri, alle vores lys er håndstøbte af 100 % ren soya voks der som bekendt ikke forurener indeklimaet og som kan tåles af de fleste.

Der kan selvfølgelig også vælges duftlys eller duftvoks hvis man gerne vil have det da det også kommer på lager.

Skulle i ligge inde med spørgsmål eller gode ideer så er i meget velkommen til at kontakte mig.

I kan følge mig på Instagram og Facebook i min gruppe der hedder Nature´s Beauty By Me, hop ind i gruppen og kig jer omkring. Der kan i blandt andet også se hvad kunderne siger om os.




Del siden